Shpresa Kureta

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shpresa Kureta (28 prill 1959)[1] një diplomate e shërbimit të jashtëm të Republikës së Shqipërisë, më 29 prill 2014 është dekretuar Ambasadore Residente e Republikës së Shqipërisë në Republikën e Polonisë dhe Ambasadore joresidente në Republikën e Estonisë, Republikën e Letonisë, Republikën e Lituanisë dhe në Ukrainë.

Në shtator 2001, Shpresa Kureta u dekretua Ambasadore e Shqipërisë në Austri, ku dhe shërbeu deri në fund të vitit 2005.

Referencat[redakto | përpunoni burim]

  1. ^ "Shpresa Kureta - Formular vetë-deklarimi për personat që ushtrojnë funksione publike" (PDF). president.al. president.al. Marrë më 28 September 2016. 

Lidhje të jashtme[redakto | përpunoni burim]

Shpresa Kureta në ambasadat.gov.al