Shtëpia e librit dhe e filmit Bota Shqiptare

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shtëpia e librit dhe e filmit "BOTA SHQIPTARE" ka botuar mbi 300 tituj librash dhe ka prodhuar mbi 30 filma dokumentarë dhe të animuar. Veprimtarinë e saj e nisi në vitin 1992 me botimin e revistës "BOTA SHQIPTARE", e para revistë kulturore-artistike mbarë shqiptare. Me botimet e saj të larmishme e ka pasuruar bibliotekën shqiptare me autorë mjaft të njohur klasikë dhe bashkëkohorë. Filmat e "BOTA SHQIPTARE" janë vlerësuar me shumë çmime kombëtare e ndërkombëtare.


Lidhje të jashtme[redakto | përpunoni burim]

www.botashqiptare-al.blogspot.com