Sistemi evropian për transfer të kredive

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Sistemi Evropian për transfer të kredive

ECTS.jpg

Emri: Dr. Edmond
Mbiemri: Beqiri
Lindi më: 6 shkurt, 1963
Vendlindja: Pejë
Vdiq më: jeton
Vdiq në: jeton
Profesioni: edukator, informatikan

ECTS - sistemi Evropian per transfer te kredive është libër i lëmit të metodologjise se krijimit te programeve mesimore bazuar ne parimet themelore te Deklarates se Bolonjes, shkruar nga Dr. Edmond Beqiri. Autori librin e botoi pas suksesit të jashtzakonshëm të librit universitar “Bazat e Informatikës”, i cili është botuar dy herë brenda një periudhe të shkurtër njëvjeçare (1998 dhe 1999) dhe pastaj te librit "Interneti – komunikimet kompjuterike (libër)". Këtë herë botues i librit është Universiteti i Prishtinës me donacion nga Asociacioni i Universiteteve Evropiane - (EUA) dhe UNESCO-CEPES. Libri është i formatit standard B5, me nivel të lartë të realizimit teknik dhe ka 187 faqe.

Shih edhe[redakto | përpunoni burim]