Lint errors: Self-closed tags

Page title Self-closed tag Through a template?
Përdoruesi:WikimediaNotifier/notifications (edit | history) div ifeq:{{{onlyTOC|}}}
Përdoruesi diskutim:Puntori/Arkivi 002 (view source | history) b
Përdoruesi diskutim:Puntori/Arkivi 002 (view source | history) b
Përdoruesi diskutim:Puntori/Arkivi 002 (view source | history) b
Përdoruesi diskutim:Puntori/Arkivi 002 (view source | history) b
Përdoruesi:Gangleri (edit | history) font
Përdoruesi diskutim:Rosina235 (edit | history) font
Bashkimi Evropian (view source | history) center Stampa:Infobox Bashkimi Evropian
Stampa:Infobox Bashkimi Evropian (edit | history) center Stampa:Infobox organizatë gjeopolitike
Shkenca dhe shpikjet e Leonardo da Vinçit (edit | history) blockquote