Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Faqja kryesore/A e dini se/2020/47"

Jump to navigation Jump to search
Faqe e re: ... Banksy është një artist anglez anonim në fushën e graffiti-t, aktivist politik dhe drejtor filmash. Veprat e tij janë plot me komente politike dhe elemente sociale dhe ja...
(Faqe e re: ... Banksy është një artist anglez anonim në fushën e graffiti-t, aktivist politik dhe drejtor filmash. Veprat e tij janë plot me komente politike dhe elemente sociale dhe ja...)
(Pa ndryshime)

Menyja e navigimit