Dallime mes rishikimeve të "Lëvizja Socialiste për Integrim"

Jump to navigation Jump to search
ska përmbledhje të redaktimeve
'''Lëvizja Socialiste për Integrim''' është një parti politike në Shqipëri. Ajo është një bashkim vullnetar i shtetasve shqiptarë mbi bazën e ideve, të bindjeve, të pikëpamjeve dhe interesave të përbashkëta politike, të cilët synojnë të ndikojnë në jetën e vendit nëpërmjet pjesëmarrjes në zgjedhjet dhe përfaqësimit të popullit në organet e zgjedhura të pushtetit. Emri i plotë i partisë është Lëvizja Socialiste për Integrim dhe inicialet e saj janë L.S.I., të cilat përdoren në simbolin, flamurin, vulën dhe në të gjithë dokumentat zyrtare të partisë. Kjo parti u krijua në vitin 2004.
 
 

Menyja e lëvizjeve