Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user AXRL (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 20 maj 2013 16:19 AXRL diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga Redaktor dhe Kontrollues në Redaktor, Kontrollues dhe autochecked user
  • 9 nëntor 2010 20:30 AXRL diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për AXRL nga Kontrollues në Kontrollues dhe Redaktor (autopromoted)
  • 7 nëntor 2010 20:31 Mikullovci11 diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për AXRL nga (asgjë) në Kontrollues