Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Aarp65 (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 6 nëntor 2017 14:57 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Aarp65 nga autochecked user në autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues (redaktor i vjeter dhe i pergjegjshem)
  • 24 dhjetor 2016 17:18 Aarp65 diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga (asgjë) në autochecked user