Përdoruesi:Aarp65

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Mirë se vini në faqen time të përdoruesit!

Unë mezi flas çdo shqiptar, por unë jam i interesuar në gjuhën. Unë vij nga Nuremberg dhe e di se disa persona me emra shqiptarë.

Artikujt krijuara rishtazi: Kristina Maksuti, Ulza Maksuti, Maksuti, Saraçi, Qamili, Lirim, Lorik, Blerim, Marsel, Bardh, Mentor, Zhitia, Matthew, Sallaku, Fatbardh, Sinani, Rika, Ademi (kthjellim), Banushi, Feride, Laska, Fazliu, Miftari, Koçi, Hoxhaj, Verli, Gjokaj (mbiemër), Ibishi, Spahia, Jashari, Çeku, Thaçi, Hajdini, Osmanaj (mbiemër), Halilaj (mbiemër), Lamaj, Pervizi, Rashiti, Milo, Xhafa, Mustafi, Xhemajli, Xhemaili, Xhaka, Shaqiri, Sulejmani (mbiemër), Kryeziu, Lleshi, Latifi, Januzi, Jonuzi (kthjellim), Dauti, Shabani, Brahimaj, Destani, Gjonaj (kthjellim), Gjakova, Dedi, Mjekiqi, Çarçani, Abazi, Islami (kthjellim), Haxhaj, Sahiti, Selimi, Salihu (kthjellim), Peci, Peçi, Salihaj, Haxhiu, Osmani, Zeqiri, Ferati, Murati, Fejzullahu, Blloshmi, Haxhia, Shkreli, Kelmendi (kthjellim), Haliti, Kraja (kthjellim), Nika, Ferizi, Shala (kthjellim), Selmani, Istrefi, Hysaj, Agolli, Hasani (kthjellim), Belushi (kthjellim), Smajli, Reshiti, Tolaj, Xhelilaj, Ibrahimi (kthjellim), Gashi, Shehu, Sulaj (kthjellim), Imeri, Ajeti (kthjellim), Tahiri, Dervishaj (kthjellim), Hoxha, Shehi, Mimoza.

Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 9 vite, 9 muaj dhe 28 ditë.