Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Armend (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Administrues

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 11 qershor 2013 12:18 Armend diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga administrues në administrues dhe autochecked user
  • 14 tetor 2009 21:53 Eagleal diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Armend nga (asgjë) në administrues (approved 5/5)