Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Eihel (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 27 korrik 2019 16:33 Olsi diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Eihel nga Redaktor dhe Kontrollues në Kontrollues (Kerkese nga perdoruesi)
  • 21 maj 2019 01:07 Olsi diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Eihel nga (asgjë) në Redaktor dhe Kontrollues