Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user EmausBot (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Robot, Redaktorët

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 23 tetor 2018 21:19 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për EmausBot nga autochecked user dhe robot në autochecked user, robot dhe Redaktor (trusting the bot on these double redirect fixes)
  • 20 maj 2013 12:11 EmausBot diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga robot në robot dhe autochecked user
  • 10 korrik 2010 03:18 Eagleal diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për EmausBot nga (asgjë) në robot (Approved [http://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia%3ABot%C3%ABt%2FK%C3%ABrkes%C3%AB_p%C3%ABr_miratim%2FEmausBot&action=historysubmit&diff=788451&oldid=787697])