Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Makenzis (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 14 mars 2019 16:09 Makenzis diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga Redaktor në Redaktor dhe autochecked user
  • 24 maj 2018 15:30 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Makenzis nga (asgjë) në Redaktor (Po te jap statusin e redaktorit, faleminderit!)