Përdoruesi:Makenzis

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Makenzis – Marrëdhëniet me Publikun dhe Specialisti i Medias. Unë jam i interesuar për futboll dhe histori.