Jump to content

Kombëtarja austriake e futbollit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Kombëtarja austriake e futbollit
E para ngjyrë
E dyta ngjyrë
Rënditja e FIFAs
AktualRënditja e FIFAs
Më i lartë27
Më i ulët100

Kombëtarja austrike e futbollit është ekipi kombëtar i futbollit të Austrisë dhe kontrollohet nga Federata Austriake e Futbollit, një nga me të vjetrat ne botë.