Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Meriboo (diskuto | kontribute)

Anëtare e: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtare e nënkuptuar e: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 4 nëntor 2017 22:34 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Meriboo nga autochecked user dhe Redaktor në autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues (Per redaktime cilesore)
  • 20 tetor 2017 18:17 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Meriboo nga autochecked user dhe Kontrollues në autochecked user dhe Redaktor
  • 20 tetor 2017 18:17 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Meriboo nga (asgjë) në Kontrollues dhe autochecked user