Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Mikullovci11 (Diskuto | kontribute)

Anëtar i: Redaktorët

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 11 nëntor 2010 16:04 Mikullovci11 Diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Mikullovci11 nga administrues në administrues dhe Redaktor (autopromoted)
  • 14 korrik 2010 22:23 Eagleal Diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Mikullovci11 nga (asgjë) në administrues (Miratuar [http://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Administruesit&diff=prev&oldid=790342])