Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Rschen7754 (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 21 gusht 2018 17:16 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Rschen7754 nga (asgjë) në Redaktor dhe autochecked user (Granting editor status, so that your contributions won't need reviewers to be approved in sqwiki)