Spiridhon Dunka

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

( vdekur 1915. Ka punuar si piktor prane dajes se vei Papa Grigor Zdrulit ( i vjetri ) ne Mali i Shenjtë dhe ne Dardhe.