Jump to content

Spiro Koleka

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Emri Spiro Koleka mund t'i referohet dy politikanëve shqiptarë, njëri i pas-pavarësisë dhe tjetri i pas-Luftës së Dytë Botërore:

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Spiro Koleka.
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.