Stadiumi ndërkombëtarë Amman

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Stadiumi ndërkombëtarë Amman

Stadiumi ndërkombëtarë Amman (Arabisht: ستاد عمان الدولي) është stadium në Aman, Jordani. Është stadiumi më i madh në Jordani me kapacitet të 25,000. Ky stadium është ndërtuar në vitin 1964 dhe është e hapur në vitin 1968.