Stampa:2018–19 UEFA Nations League B group tables

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Group 1
Pos Skuadra NL F B H GP GK GN P Promovim[a] Ukraina Republika Çeke Sllovakia
1  Ukraina 4 3 0 1 5 5 0 9 Ngritet në Ligën A 1–0 1–0
2  Republika Çeke 4 2 0 2 4 4 0 6 1–2 1–0
3  Sllovakia 4 1 0 3 5 5 0 3 4–1 1–2
Përditësuar në lojën/rat e luajtur/a më complete. Burimi: UEFA
Rregullat për klasifikimin: Tiebreakers
Notes:
  1. ^ Due to revamp of the format for the 2020–21 UEFA Nations League, no teams were eventually relegated.
Group 2
Pos Skuadra NL F B H GP GK GN P Promovim[a] Suedia Rusia Turqia
1  Suedia 4 2 1 1 5 3 +2 7[b] Ngritet në Ligën A 2–0 2–3
2  Rusia 4 2 1 1 4 3 +1 7[b] 0–0 2–0
3  Turqia 4 1 0 3 4 7 −3 3 0–1 1–2
Përditësuar në lojën/rat e luajtur/a më complete. Burimi: UEFA
Rregullat për klasifikimin: Tiebreakers
Notes:
  1. ^ Due to revamp of the format for the 2020–21 UEFA Nations League, no teams were eventually relegated.
  2. ^ a b Head-to-head points: Sweden 4, Russia 1.
Group 3
Pos Skuadra NL F B H GP GK GN P Promovim[a] Bosnja dhe Hercegovina Austria Irlanda Veriore
1  Bosnja dhe Hercegovina 4 3 1 0 5 1 +4 10 Ngritet në Ligën A 1–0 2–0
2  Austria 4 2 1 1 3 2 +1 7 0–0 1–0
3  Irlanda Veriore 4 0 0 4 2 7 −5 0 1–2 1–2
Përditësuar në lojën/rat e luajtur/a më complete. Burimi: UEFA
Rregullat për klasifikimin: Tiebreakers
Notes:
  1. ^ Due to revamp of the format for the 2020–21 UEFA Nations League, no teams were eventually relegated.
Group 4
Pos Skuadra NL F B H GP GK GN P Promovim[a] Danimarka Uellsi Ireland
1  Danimarka 4 2 2 0 4 1 +3 8 Ngritet në Ligën A 2–0 0–0
2  Uellsi 4 2 0 2 6 5 +1 6 1–2 4–1
3  Irlanda 4 0 2 2 1 5 −4 2 0–0 0–1
Përditësuar në lojën/rat e luajtur/a më complete. Burimi: UEFA
Rregullat për klasifikimin: Tiebreakers
Notes:
  1. ^ Due to revamp of the format for the 2020–21 UEFA Nations League, no teams were eventually relegated.