Stampa:20 nëntor

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
SETI, Kërkimi për Mençuri Jashtë-Tokësore.
  • 284 - Diokletiani u zgjodh Perandor Romak.
  • 1920 - Në Tepelenë tërmeti me 8 ballë shkaktoi 36 viktima dhe 102 të plagosur, shkatërroi 2 500 shtëpi dhe la pa strehë 15 000 njerëz.
  • 1974 - Departamenti i Drejtësisë i Kombeve të Bashkuara hedh në gjyq korporatën AT&T, ky gjykim në fund shpie në shpkëputjen e Bell System nga AT&T.
  • 1984 - U themelua SETI. (figura)
  • 1985 - U paraqit Microsoft Windows 1.0.