Stampa:Cito web

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Template documentation[view] [edit] [history] [purge]
Edit-copy green.svg

Kjo është një nënfaqe e documentacionit për Stampa:Cito web.
Kjo faqe përmban informacion për përdorim, kategoritë dhe përmbajtje tjetër që nuk është pjesë kryesore e stampës.

Citation Style 1 templates
{{Cite arXiv}} arXiv preprints
{{Cite AV media}} audio and visual media
{{Cite AV media notes}} AV media liner notes
{{Cite bioRxiv}} bioRxiv preprints
{{Cite book}} books and chapters
{{Cite citeseerx}} CiteSeerX papers
{{Cite conference}} conference papers
{{Cite encyclopedia}} edited collections
{{Cite episode}} radio or TV episodes
{{Cite interview}} interviews
{{Cite journal}} academic journals
{{Cite magazine}} magazines, periodicals
{{Cite mailing list}} public mailing lists
{{Cite map}} maps
{{Cite news}} news articles
{{Cite newsgroup}} online newsgroups
{{Cite podcast}} podcasts
{{Cite press release}} press releases
{{Cite report}} reports
{{Cite serial}} audio or video serials
{{Cite sign}} signs, plaques
{{Cite speech}} speeches
{{Cite ssrn}} SSRN papers
{{Cite techreport}} technical reports
{{Cite thesis}} theses
{{Cite web}} web sources not covered by the above
See also

Specific-source templates

Wrapper templates

Kjo stampë Citation Style 1 përdoret për të krijuar citime për web sources that are not characterized by another CS1 template. Mos e përdorni këtë model në seksionin e artikujve "External links".

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

Copy a blank version to use. Almost all parameter names are supported only in lower case (some initialisms, such as |isbn= have upper case aliases like |ISBN=, which are acceptable for use). Use the "|" (pipe) character between each parameter. Unused parameters may be deleted to avoid clutter in the edit window. Some samples on this documentation page may include the current date. If the date is not current, then purge the page.

Most commonly used parameters in horizontal format

Për referenca me kredits të autorit

{{cite web |url= |title= |last= |first= |date= |website= |publisher= |access-date= |quote=}}

Për referenca pa kredits të autorit

{{cite web |url= |title= |author=<!--Not stated--> |date= |website= |publisher= |access-date= |quote=}}
Most commonly used parameters in vertical format
{{cite web
 |url=
 |title=
 |last=
 |first=
 |date=
 |website=
 |publisher=
 |access-date=
 |quote=}}
Full parameter set in horizontal format
{{cite web |url= |url-access= |title= |last= |first= |author= |author-link= |last2= |first2= |author2= |author-link2= |date= |year= |orig-year= |editor-last= |editor-first= |editor= |editor-link= |editor2-last= |editor2-first= |editor2-link= |editors= |department= |website= |series= |publisher= |agency= |location= |page= |pages= |at= |language= |script-title= |trans-title= |type= |format= |arxiv= |asin= |bibcode= |doi= |doi-broken-date= |isbn= |issn= |jfm= |jstor= |lccn= |mr= |oclc= |ol= |osti= |pmc= |pmid= |rfc= |ssrn= |zbl= |id= |access-date= |url-status= |archive-url= |archive-date= |via= |quote= |ref= |postscript=}}
Full parameter set in vertical format
Vertical list Prerequisites Brief instructions / notes
{{cite web
 |url=
 |url-access=
 |title=
 |last=
 |first=
 |author-link=
 |last2=
 |first2=
 |author-link2=
 |date=
 |year=
 |orig-year=
 |editor-last=
 |editor-first=
 |editor-link=
 |editor2-last=
 |editor2-first=
 |editor2-link=
 |department=
 |website=
 |series=
 |publisher=
 |agency=
 |location=
 |page=
 |pages=
 |at=
 |language=
 |script-title=
 |trans-title=
 |type=
 |format=
 |arxiv=
 |asin=
 |bibcode=
 |doi=
 |doi-broken-date=
 |isbn=
 |issn=
 |jfm=
 |jstor=
 |lccn=
 |mr=
 |oclc=
 |ol=
 |osti=
 |pmc=
 |pmid=
 |rfc=
 |ssrn=
 |zbl=
 |id=
 |access-date=
 |url-status=
 |archive-url=
 |archive-date=
 |via=
 |quote=
 |ref=
 |postscript=}}
 
 
 
 
 
last
 
last
last2
 
 
 
 
 
editor-last
 
editor-last
editor2-last
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
url 
url 
url, archive-date
archive-url
 
 
 
 
 
 
 
required
 
required
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • If a field name is listed in the Prerequisites column it is a prerequisite for the field to the left.

Zgjedhja midis Stampa:cite web dhe Stampa:cite news[Redakto nëpërmjet kodit]

Para vitit 2014, redaktorët duhej të vendosnin nëse do të përdornin {{cite web}} apo {{cite news}} bazuar në tiparet e tyre. Në vitin 2014, most of ndryshimet midis dy modeleve u eliminuan.

Që nga 29 korrik 2016, {{cite web}} dhe {{cite news}} kanë ndryshimet e mëposhtme:

 • {{cite news}} mund të përdoret për burimet offline (paper) ndërsa {{cite web}} gjeneron një gabim URL të munguar kur nuk ofrohet URL
 • {{cite news}} pranon parametrat |issue= dhe |volume= ndërsa {{cite web}} nuk i pranon (Shiko Stampa:Cito web § Shënime;shiko po ashtu {{cite magazine}}).

Por duke pasur parasysh të njëjtën grup të parametrave të vlefshëm, prodhimi i tyre është saktësisht i njëjtë:

cite web: Silverman, Dwight (15 korrik 2011). "Microsoft envisions a universal OS, but it might not be called Windows". Houston Chronicle. Hearst Corporation. Marrë më maj 26, 2015. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
cite news: Silverman, Dwight (15 korrik 2011). "Microsoft envisions a universal OS, but it might not be called Windows". Houston Chronicle. Hearst Corporation. Marrë më maj 26, 2015. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)

Shembuj[Redakto nëpërmjet kodit]

 • {{cite web |url=http://www.example.org/ |title=My Favorite Things, Part II |last=Doe |first=John |publisher=Open Publishing |date=April 30, 2005 |website=Encyclopedia of Things |access-date=16 korrik 2021}}
Doe, John (30 prill 2005). "My Favorite Things, Part II". Encyclopedia of Things. Open Publishing. Marrë më 16 korrik 2021. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 • {{cite web |url=http://www.example.org/ |title=My Favorite Things, Part II |last=Doe |first=John |date=30 April 2005 |website=Encyclopedia of Things |access-date=16 korrik 2021}}
Doe, John (30 prill 2005). "My Favorite Things, Part II". Encyclopedia of Things. Marrë më 16 korrik 2021. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 • {{cite web |url=http://www.example.org/ |title=My Favorite Things, Part II |last=Doe |first=John |date=2005-04-30 |access-date=16 korrik 2021}}
Doe, John (30 prill 2005). "My Favorite Things, Part II". Marrë më 16 korrik 2021. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 • {{cite web |url=http://www.example.org/ |title=My Favorite Things, Part II |last=Doe |first=John |access-date=16 korrik 2021}}
Doe, John. "My Favorite Things, Part II". Marrë më 16 korrik 2021. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 • {{cite web |url=http://www.example.org/ |title=My Favorite Things, Part II |access-date=16 korrik 2021}}
"My Favorite Things, Part II". Marrë më 16 korrik 2021. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 • {{cite web |url=https://operations.nfl.com/the-rules/nfl-rules-digest/ |title=NFL Rules Digest |website=NFL Football Operations |publisher=[[National Football League]] |access-date=16 korrik 2021}}
"NFL Rules Digest". NFL Football Operations. National Football League. Marrë më 16 korrik 2021. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)

Përdorimi i "format="[Redakto nëpërmjet kodit]

Kur ky model zbulon një lidhje URL-je e së cilës përfshin një extension ".pdf" ose ".PDF", tipik i skedarëve PDF, automatikisht shfaq një ikonë PDF pas lidhjes (pavarësisht nëse lidhja shkon në një skedar PDF ose në një faqe HTML të uljes, tipike për faqet e pagesave). Ajo gjithashtu vepron nga brenda sikur |format=PDF ishte specifikuar, e cila shfaq "(PDF)" pas ikonës. (Në këtë rast, një shprehje e qartë parametri|format=PDF do të ishte i tepërt, prandaj nuk rekomandohet shtimi i tij. Përdoruesit mund ta heqin atë. Botimi i citimit, kur thirret, do ta heqë atë. (ref))

 • {{cite web |url=http://www.indiapost.gov.in/Pdf/Customs/List_of_Psychotropic_Substances.pdf |title=List of psychotropic substances under international control |publisher=International Narcotics Control Board |access-date=16 korrik 2021}}
"List of psychotropic substances under international control" (PDF). International Narcotics Control Board. Marrë më 16 korrik 2021. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)

Nëse lidhja është në një skedar PDF që nuk njihet automatikisht nga shtrirja e tij, ky model nuk shfaq ikonën PDF. Ju mund të shtoni parametrin |format=PDF, i cili shfaq "(PDF)" pas lidhjes.

 • {{cite web |url=http://www.sample.com/somePDFdocument.000 |title=Some PDF Document |publisher=Sample Int'l |format=PDF |access-date=16 korrik 2021}}
"Some PDF Document" (PDF). Sample Int'l. Marrë më 16 korrik 2021. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)

Për lidhje me skedarë në formate të tjera, nuk shfaqet asnjë ikonë. Për shembull, për një skedar .odt, mund të shtoni parametrin |format=ODT, i cili shfaq "(ODT)" pas lidhjes.

 • {{cite web |url=http://www.sample.com/someODTdocument.odt |title=Some ODT Document |publisher=Sample Int'l |format=ODT |access-date=16 korrik 2021}}
"Some ODT Document" (ODT). Sample Int'l. Marrë më 16 korrik 2021. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)

Gjuhë e huaj dhe titull i përkthyer[Redakto nëpërmjet kodit]

 • {{cite web |url=http://www.example.org/ |title=Honi soit qui mal y pense |last=Joliet |first=François |date=30 April 2005 |access-date=16 korrik 2021 |language=French |trans-title=Shame on those who think evil of it}}
Joliet, François (30 prill 2005). "Honi soit qui mal y pense" [Shame on those who think evil of it] (në French). Marrë më 16 korrik 2021.Mirëmbajtja CS1: Gjuhë e panjohur (link)

Përdorimi i lidhjes së autorit[Redakto nëpërmjet kodit]

 • {{cite web |url=http://www.example.org/ |title=My Favorite Things, Part II |last=Doe |first=John |author-link=John Doe |publisher=Open Publishing |date=April 30, 2005 |website=Encyclopedia of Things |access-date=16 korrik 2021}}
Doe, John (30 prill 2005). "My Favorite Things, Part II". Encyclopedia of Things. Open Publishing. Marrë më 16 korrik 2021. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)

Shumë autorë[Redakto nëpërmjet kodit]

 • {{cite web |url=http://www.example.org/ |title=Our Favourite Things |last1=Doe |first1=John |last2=Smith |first2=Peter |last3=Smythe |first3=Jim |publisher=Open Publishing |date=30 April 2005 |website=Encyclopaedia of Things |access-date=16 korrik 2021}}
Doe, John; Smith, Peter; Smythe, Jim (30 prill 2005). "Our Favourite Things". Encyclopaedia of Things. Open Publishing. Marrë më 16 korrik 2021. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)

Asnjë autor[Redakto nëpërmjet kodit]

 • {{cite web |url=http://www.example.org/ |title=Index of Sharp Things |publisher=Open Publishing |date=2005-04-30 |website=Encyclopedia of Things |access-date=16 korrik 2021}}
"Index of Sharp Things". Encyclopedia of Things. Open Publishing. 30 prill 2005. Marrë më 16 korrik 2021. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)

Asnjë autor, asnjë botues[Redakto nëpërmjet kodit]

 • {{cite web |url=http://www.example.org/ |title=Index of Sharp Things |date=30 April 2005 |website=Encyclopedia of Things |access-date=16 korrik 2021}}
"Index of Sharp Things". Encyclopedia of Things. 30 prill 2005. Marrë më 16 korrik 2021. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 • {{cite web |url=http://www.example.org/ |title=Index of Sharp Things |date=April 30, 2005 |access-date=16 korrik 2021}}
"Index of Sharp Things". 30 prill 2005. Marrë më 16 korrik 2021. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 • {{cite web |url=http://www.incb.org/pdf/e/list/green.pdf |title=List of psychotropic substances under international control |date=2005-04-30 |access-date=16 korrik 2021 |language=Greek}}
"List of psychotropic substances under international control" (PDF) (në Greek). 30 prill 2005. Marrë më 16 korrik 2021.Mirëmbajtja CS1: Gjuhë e panjohur (link)

Përdorimi i "arkivit-url" dhe "arkivit-data" (dhe opsionalisht "url-statusit") për faqet në internet që janë arkivuar [Redakto nëpërmjet kodit]

Si parazgjedhje, nëse përdoret "arkivi-url", |url-status=dead dhe lidhja kryesore është tek arkivi:
 • {{cite web |url=http://www.incb.org/pdf/e/list/green.pdf |title=List of psychotropic substances under international control |date=2005-04-30 |access-date=16 korrik 2021 |archive-url=https://web.archive.org/web/20050907150136/http://www.incb.org/pdf/e/list/green.pdf |archive-date=2005-09-07}}
"List of psychotropic substances under international control" (PDF). 30 prill 2005. Arkivuar nga origjinali origjinali (PDF) më 2005-09-07. Marrë më 16 korrik 2021. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
Me |url-status=live, lidhja kryesore është tek origjinali:
 • {{cite web |url=http://joanjettbadrep.com/cgi-bin/fullStory.cgi?archive=currnews&story=20060405-01shore.htm |title=Interview with Maggie Downs |date=March 31, 2006 |publisher=The Desert Sun |url-status=live |archive-url=http://72.14.207.104/search?q=cache:JAxf4v-pQmgJ:joanjettbadrep.com/cgi-bin/fullStory.cgi%3Farchive%3Dcurrnews%26story%3D20060405-01shore.htm |archive-date=April 26, 2006}}
"Interview with Maggie Downs". The Desert Sun. 31 mars 2006. Arkivuar nga origjinali më prill 26, 2006. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
Me |url-status=unfit apo usurped, origjinali nuk është i lidhur fare:
 • {{cite web |url=http://www.wunderground.com/global/stations/03772.html |title=London, United Kingdom Forecast: Weather Underground (weather and elevation at Heathrow Airport) |publisher=The Weather Underground |access-date=16 korrik 2021 |url-status=unfit |archive-url=https://www.webcitation.org/5yo0HaAk7 |archive-date=19 May 2011}}
"London, United Kingdom Forecast: Weather Underground (weather and elevation at Heathrow Airport)". The Weather Underground. Arkivuar nga origjinali më 19 maj 2011. Marrë më 16 korrik 2021. Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)Mirëmbajtja CS1: Adresë e papërshtatshme (link)

Përdorimi i citatit[Redakto nëpërmjet kodit]

 • {{cite web |url=http://www.webexhibits.org/daylightsaving/c.html |title=Daylight saving time: rationale and original idea |website=WebExhibits |date=2008 |access-date=16 korrik 2021 |quote=...&nbsp;Lord Balfour came forward with a unique concern: 'Supposing some unfortunate lady was confined with twins&nbsp;...'}}
"Daylight saving time: rationale and original idea". WebExhibits. 2008. Marrë më 16 korrik 2021. ... Lord Balfour came forward with a unique concern: 'Supposing some unfortunate lady was confined with twins ...' Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)

Parametrat[Redakto nëpërmjet kodit]

Sintaksë[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa:Citation Style documentation/syntax Stampa:Citation Style documentation/sep period

COinS[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa:Citation Style documentation/coins

Çfare ka te re[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa:Citation Style documentation/whats new

I amortizuar[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa:Citation Style documentation/deprecated

Përshkrim[Redakto nëpërmjet kodit]

Autorët[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa:Citation Style documentation/author

Titulli[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa:Citation Style documentation/web Stampa:Citation Style documentation/type Stampa:Citation Style documentation/language

Data[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa:Citation Style documentation/date

Uebfaqe[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa:Citation Style documentation/journal

Botues[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa:Citation Style documentation/publisher Stampa:Citation Style documentation/agency

Seria[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa:Citation Style documentation/series

Vendndodhjet në burim[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa:Citation Style documentation/pages

URL-ja[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa:Citation Style documentation/url

Anchor[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa:Citation Style documentation/ref

Identifikuesit[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa:Citation Style documentation/id1 Stampa:Citation Style documentation/id2

Citati[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa:Citation Style documentation/quote

Redaktorët[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa:Citation Style documentation/editor

Përmbledhje[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa:Citation Style documentation/lay

Shfaq opsionet[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa:Citation Style documentation/display

Kërkohet abonim ose regjistrim[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa:Citation Style documentation/registration

TemplateData[Redakto nëpërmjet kodit]

Information.svg Mirë se vini në Wikipedia. Edhe pse çdokush është i mirëpritur të bëjë redaktime konstruktive në Wikipedia, të paktën një nga redaktimet tuaja së fundmi , si ky që keni bërë tek artikulli [[:Ky seksion përmban të dhëna konfigurimi të përdorura nga mjetet e redaktimit dhe botët e automatizuar. Ndryshimet në këto të dhëna mund të rezultojnë në efekte të përhapura dhe të padëshiruara. Për më shumë informacion shih Help:Citation Style 1#TemplateData]], nuk ishte fare konstruktiv dhe u kthye ose u hoq. Shikoni faqen për ndihmë për më shumë informata rreth redaktimit të një enciklopedie. Ju faleminderit!


This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools; see the monthly parameter usage report for this template.

TemplateData for Cito web

Formaton një citim në një faqe në internet duke përdorur informacionin e dhënë si URL dhe titulli. Përdoret vetëm për burime që nuk janë përshkruar siç duhet nga modelet specifike të citimit për libra, revista, burime të lajmeve, etj.

Template parameters

This template prefers inline formatting of parameters.

ParameterDescriptionTypeStatus
Mbiemrilast last1 author author1 author1-last author-last surname1 author-last1 subject1 surname author-last subject

Mbiemri i autorit; mos e lidhni wikilink, përdorni 'link-autor'; mund të prapashtesë me një numër për të shtuar autorë shtesë

Linesuggested
Emrifirst given author-first first1 given1 author-first1 author1-first

Emri, emrat e mesëm, ose inicialet e autorit; mos e lidhni wikilink, përdorni 'link-autor'; mund të prapashtesë me një numër për të shtuar autorë shtesë

Linesuggested
Lidhja e autoritauthor-link authorlink subjectlink subject-link authorlink1 author-link1 author1-link author1link subjectlink1 subject-link1 subject1-link subject1link

Titulli i artikullit ekzistues të Wikipedia-s për autorin; mund të prapashtesë me një numër për të shtuar autorë shtesë

Page nameoptional
Mbiemri 2last2 author2

Mbiemri i autorit të dytë; mos e lidhni wikilink, përdorni 'author-link2'.

Lineoptional
Emri 2first2

Emri, emrat e mesëm, ose inicialet e autorit të dytë; mos krijoni lidhje wiki.

Lineoptional
Lidhja e autorit 2author-link2 authorlink2 author2-link author2link

Titulli i artikullit ekzistues të Wikipedia-s për autorin e dytë.

Page nameoptional
Mbiemri 3last3 author3

Mbiemri i autorit të tretë; mos e lidhni wikilink, përdorni 'author-link3'.

Lineoptional
Emri 3first3

Emri, emrat e mesëm ose inicialet e autorit të tretë; mos krijoni lidhje wiki.

Lineoptional
Lidhja e autorit 3author-link3 authorlink3 author3-link author3link

Titulli i artikullit ekzistues të Wikipedia për autorin e tretë.

Page nameoptional
Mbiemri 4last4 author4

Mbiemri i autorit të katërt; mos krijoni lidhje wiki, përdorni 'author-link4'.

Lineoptional
Emri 4first4

Emri, emrat e mesëm, ose inicialet e autorit të katërt; mos krijoni lidhje wiki.

Lineoptional
Lidhja e autorit 4author-link4 authorlink4 author4-link author4link

Titulli i artikullit ekzistues të Wikipedia-s për autorin e katërt.

Page nameoptional
Mbiemri 5last5 author5

Mbiemri i autorit të pestë; mos krijoni lidhje wiki, përdorni 'author-link5'.

Lineoptional
Emri 5first5

Emri, emrat e mesëm ose inicialet e autorit të pestë; mos krijoni lidhje wiki.

Lineoptional
Lidhja e autorit 5author-link5 authorlink5 author5-link author5link

Titulli i artikullit ekzistues të Wikipedia për autorin e pestë.

Page nameoptional
Mbiemri 6last6 author6

Mbiemri i autorit të gjashtë; mos krijoni lidhje wiki, përdorni 'author-link6'.

Lineoptional
Emri 6first6

Emri, emrat e mesëm, ose inicialet e autorit të gjashtë; mos krijoni lidhje wiki.

Lineoptional
Lidhja e autorit 6author-link6 authorlink6 author6-link author6link

Titulli i artikullit ekzistues të Wikipedia për autorin e gjashtë.

Page nameoptional
Mbiemri 7last7 author7

Mbiemri i autorit të shtatë; mos krijoni lidhje wiki, përdorni 'author-link7'.

Lineoptional
Emri 7first7

Emri, middle names, or initials of the seventh author; mos krijoni lidhje wiki.

Lineoptional
Lidhja e autorit 7author-link7 authorlink7 author7-link author7link

Title of existing Wikipedia article about the seventh author.

Page nameoptional
Mbiemri 8last8 author8

The surname of the eighth author; mos krijoni lidhje wiki, use 'author-link8'.

Lineoptional
Emri 8first8

Emri, emrat e mesëm ose inicialet e autorit të tetë; mos krijoni lidhje wiki.

Lineoptional
Lidhja e autorit 8author-link8 authorlink8 author8-link author8link

Titulli i artikullit ekzistues të Wikipedia-s për autorin e tetë.

Page nameoptional
Mbiemri 9last9 author9

Mbiemri i autorit të nëntë; mos krijoni lidhje wiki, përdorni 'autor-link9'. Nëse përcaktohen nëntë autorë, atëherë vetëm tetë do të tregojnë dhe 'et al.' do të tregojë në vend të autorit të fundit.

Lineoptional
Emri 9first9

Emri, emrat e mesëm ose inicialet e autorit të nëntë; mos krijoni lidhje wiki.

Lineoptional
Lidhja e autorit 9author-link9 authorlink9 author9-link author9link

Titulli i artikullit ekzistues të Wikipedia për autorin e nëntë.

Page nameoptional
Lista e autorëveauthors people host credits

Lista e autorëve si një listë e formave falas. Përdorimi i këtij parametri nuk dekurajohet, preferohen "lastn" në "firstn". Paralajmërim: mos e përdorni nëse përdoret i fundit ose ndonjë nga pseudonimet e tij.

Stringoptional
Maskë autoriauthor-mask

Zëvendëson emrin e autorit të parë me vizatime ose tekst; vendosur në një vlerë numerike 'n' për të vendosur hapësira 'dash' n gjerë; vendosur në një vlerë të tekstit për të shfaqur tekstin pa një ndarës të zvarritjes së autorit; për shembull, 'me' në vend

Stringoptional
Ndarësi i emrit të autoritauthor-name-separator

Ndryshon ndarësin midis të fundit dhe Emris; parazgjedhjet në presje dhe hapësirë; një hapësirë duhet të kodifikohet si &#32; mos përdorni një yll, dy pika ose shënim hashe

Default
,
Stringoptional
Ndarës i autoritauthor-separator

Ndryshon ndarësin midis autorëve; parazgjedhjet në një pikëpresje dhe hapësirë; një hapësirë duhet të kodifikohet si &#32; mos përdorni një yll, dy pika ose shënim hashe

Default
;
Stringoptional
Shfaq autorëtdisplay-authors displayauthors

Numri i autorëve për tu shfaqur përpara 'et al.' përdoret. Si parazgjedhje, të gjithë autorët shfaqen. Shembuj: |display-authors=2 do të shfaqë vetëm dy autorët e parë në një citim të ndjekur nga et al. |display-authors=etal tregon të gjithë autorët në listë të ndjekur nga et al.

Stringoptional
Autori i fundit ampersandlast-author-amp lastauthoramp

Kur vendoset në ndonjë vlerë, ndryshon ndarësin midis dy emrave të fundit të listës së autorit në 'hapësirë ampersand hapësirë'

Stringoptional
Data e burimitdate

Data e plotë kur është botuar burimi; nëse nuk dihet, në vend të kësaj përdorni datën e hyrjes; mos krijoni lidhje wiki

Datesuggested
Viti i botimityear

Viti i referimit të burimit; amortizuar në favor të 'data', me përjashtim të rastit të veçantë të datave ISO me një letër të paqartë

Stringoptional
Viti origjinalorig-year origyear

Viti origjinal i botimit; japin specifikat

Stringoptional
Mbiemri i redaktoriteditor-last editor1-last editor editors

Mbiemri i redaktorit; mos e lidhni wikilink, përdorni 'editor-link'; mund të prapashtesë me një numër për të shtuar redaktorë shtesë.

Lineoptional
Emri i redaktoriteditor-first editor1-first

Emri, emrat e mesëm, ose inicialet e redaktorit; mos e lidhni wikilink, përdorni 'editor-link'; mund të prapashtesë me një numër për të shtuar redaktorë shtesë; pseudonimi i 'editor1-first'

Lineoptional
Lidhja e redaktoriteditor-link editor1-link

Titulli i artikullit ekzistues të Wikipedia në lidhje me redaktorin; mund të prapashtesë me një numër për të shtuar redaktorë shtesë

Page nameoptional
Mbiemri i redaktorit 2editor2-last editor2

Mbiemri i redaktorit të dytë; mos krijoni lidhje wiki, përdorni 'editor2-link'.

Lineoptional
Emri i redaktorit 2editor2-first

Emri, emrat e mesëm, ose inicialet e redaktorit të dytë; mos krijoni lidhje wiki.

Lineoptional
Lidhja e redaktorit 2editor2-link editor2link editorlink2

Titulli i artikullit ekzistues të Wikipedia për redaktuesin e dytë.

Page nameoptional
Mbiemri i redaktorit 3editor3-last editor3

Mbiemri i redaktorit të tretë; mos krijoni lidhje wiki, përdorni 'editor3-link'.

Lineoptional
Emri i redaktorit 3editor3-first

Emri, emrat e mesëm, ose inicialet e redaktorit të tretë; mos krijoni lidhje wiki.

Lineoptional
Lidhja e redaktorit 3editor3-link editor3link editorlink3

Titulli i artikullit ekzistues të Wikipedia për redaktuesin e tretë.

Page nameoptional
Mbiemri i redaktorit 4editor4-last editor4

Mbiemri i redaktorit të katërt; mos krijoni lidhje wiki, përdorni 'editor4-link'.

Lineoptional
Emri i redaktorit 4editor4-first

Emri, emrat e mesëm, ose inicialet e redaktorit të katërt; mos krijoni lidhje wiki.

Lineoptional
Lidhja e redaktorit 4editor4-link editor4link editorlink4

Titulli i artikullit ekzistues të Wikipedia për redaktorin e katërt.

Page nameoptional
Mbiemri i redaktorit 5editor5-last editor5

Mbiemri i redaktorit të pestë; mos krijoni lidhje wiki, përdorni 'editor5-link'.

Lineoptional
Emri i redaktorit 5editor5-first

Emri, emrat e mesëm, ose inicialet e redaktorit të pestë; mos krijoni lidhje wiki.

Lineoptional
Lidhja e redaktorit 5editor5-link editor5link editorlink5

Titulli i artikullit ekzistues të Wikipedia për redaktorin e pestë.

Page nameoptional
Mbiemri i redaktorit 6editor6-last editor6

Mbiemri i redaktorit të gjashtë; mos krijoni lidhje wiki, përdorni 'editor6-link'.

Lineoptional
Emri i redaktorit 6editor6-first

Emri, emrat e mesëm, ose inicialet e redaktorit të gjashtë; mos krijoni lidhje wiki.

Lineoptional
Lidhja e redaktorit 6editor6-link editor6link editorlink6

Titulli i artikullit ekzistues të Wikipedia për redaktorin e gjashtë.

Page nameoptional
Mbiemri i redaktorit 7editor7-last editor7

Mbiemri i redaktorit të shtatë; mos krijoni lidhje wiki, përdorni 'editor7-link'.

Lineoptional
Emri i redaktorit 7editor7-first

Emri, emrat e mesëm, ose inicialet e redaktuesit të shtatë; mos krijoni lidhje wiki.

Lineoptional
Lidhja e redaktorit 7editor7-link editor7link editorlink7

Titulli i artikullit ekzistues të Wikipedia për redaktuesin e shtatë.

Page nameoptional
Mbiemri i redaktorit 8editor8-last editor8

Mbiemri i redaktorit të tetë; mos krijoni lidhje wiki, përdorni 'editor8-link'.

Lineoptional
Emri i redaktorit 8editor8-first

Jepen ose Emri, emra të mesëm, ose inicialet e redaktuesit të tetë; mos krijoni lidhje wiki.

Lineoptional
Lidhja e redaktorit 8editor8-link editor8link editorlink8

Titulli i artikullit ekzistues të Wikipedia për redaktuesin e tetë.

Page nameoptional
Mbiemri i redaktorit 9editor9-last editor9

Mbiemri i redaktorit të nëntë; mos e lidhni wikilink, përdorni 'editor9-link'.

Lineoptional
Emri i redaktorit 9editor9-first

Emri, emrat e mesëm, ose inicialet e redaktorit të nëntë; mos krijoni lidhje wiki.

Lineoptional
Lidhja e redaktorit 9editor9-link editor9link editorlink9

Titulli i artikullit ekzistues të Wikipedia për redaktorin e nëntë.

Page nameoptional
Të tjerëtothers

Përdoret për të regjistruar kontribute të tjera (jo-autore) të veprës, të tilla si 'Ilustruar nga John Smith' ose 'Përkthyer nga John Smith'. Lejohet vetëm një parametër 'të tjerët': p.sh., 'Ilustruar nga Jane Doe; Përkthyer nga John Smith '

Stringoptional
Titullititle

Titulli i faqes burimore në faqen e internetit; do të shfaqet me thonjëza të shtuara. Zakonisht gjendet në krye të shfletuesit tuaj të internetit. Jo emri i faqes në internet.

Stringrequired
Titulli i skenaritscript-title

Për tituj në gjuhë që nuk përdorin një alfabet me bazë latine (arabe, kineze, cirilike, greke, hebraike, japoneze, koreane, vietnameze, etj.). Parashtesë me kod gjuhë ISO639-1 me dy karaktere e ndjekur nga dy pika. Për përdorim japonez: |script-title=ja:...

Stringoptional
Titulli i përkthyertrans-title

Një titull në gjuhën angleze, nëse burimi i cituar është në një gjuhë të huaj; rekomandohet 'gjuha'

Stringoptional
URL-jaurl URL

URL e vendndodhjes në internet ku mund të gjendet teksti i botimit. Kërkon skema të tipit "http://..." ose ndoshta edhe skemën relative të protokollit "//..."

Example
https://www.metacritic.com//...
Stringrequired
Niveli i hyrjes në URLurl-access

Klasifikimi i kufizimeve të hyrjes në URL

Stringoptional
Statusi i URL-sëurl-status

Nëse është vendosur në 'drejtpërdrejtë', ekrani i titullit rregullohet; e dobishme për kur URL arkivohet paraprakisht por akoma e drejtpërdrejtë. Vendosni në 'vdekur' ose 'uzurpuar' për lidhjet e prishura. Hyrja 'e papërshtatshme' ose 'e uzurpuar' bën që lidhja origjinale të mos shfaqet fare.

Default
'dead' if an Archive URL is entered
Example
'dead' or 'live'
Auto value
live
Stringsuggested
URL-ja e arkivitarchive-url archiveurl

URL e një kopje të arkivuar të një faqe në internet, nëse ose në rast se URL bëhet e padisponueshme; kërkon 'datën e arkivit'

Stringsuggested
Data e arkivitarchive-date archivedate

Data kur u arkivua URL origjinale; mos krijoni lidhje wiki

Datesuggested
Formati i arkivitarchive-format

Formati i kopjes së arkivuar; shembuj: PDF, DOC, XLS; mos specifikoni HTML

Stringoptional
Data e hyrjes në URLaccess-date accessdate

Data e plotë kur u përdor URL origjinale; mos krijoni lidhje wiki

Datesuggested
Emri i faqes në internetwebsite work

Titulli (emri) i faqes në internet (ose URL-ja e saj e shkurtër nëse nuk dallohet asnjë titull në gjuhë të thjeshtë); mund të jetë lidhje wikilink; do të shfaqet me shkronja të pjerrëta. Të kesh 'botues' dhe 'faqe interneti' është e tepërt në shumë raste.

Example
[[Rotten Tomatoes]]
Stringsuggested
Identifikuesi i serisëseries

Identifikuesi i serisë kur burimi është pjesë e një serie, të tilla si një seri librash ose një ditar

Stringoptional
Botuespublisher

Emri i botuesit; mund të jetë në lidhje me wikilink. Të kesh 'botues' dhe 'faqe interneti' (a.k.a. 'punë') është e tepërt në shumë raste.

Example
[[CBS Interactive]] (which owns "Metacritic.com")
Stringoptional
Vendndodhja e botimitlocation

Vendi gjeografik i botimit; zakonisht nuk është në lidhje me wikilink; mos harroni kur emri i botimit përfshin vendin; pseudonimi i 'vendit'

Stringoptional
Faqjapage

Faqja në burim që mbështet përmbajtjen; shfaq pas 'p'.

Stringoptional
Faqetpages

Faqet në burim që mbështesin përmbajtjen (jo një tregues i numrit të faqeve në burim); shfaq pas 'pp'.

Stringoptional
at

Mund të përdoret në vend të 'faqes' ose 'faqeve' ku numri i faqes është i papërshtatshëm ose i pamjaftueshëm

Stringoptional
Gjuhalanguage lang

Gjuha në të cilën është shkruar burimi, nëse jo anglisht; përdorni emrin e plotë të gjuhës ose një nga kodet standarde të gjuhës MediaWiki; mos përdorni ikona ose shabllone; ndani shumë gjuhë me presje (me asnjë 'dhe' para asaj të fundit)

Example
de, fr, es
Stringoptional
Llojitype

Informacion shtesë në lidhje me llojin e medias së burimit; format në rasën e fjalisë

Stringoptional
Formatiformat

Formati i punës referuar nga 'url'; shembuj: PDF, DOC, XLS; mos specifikoni HTML

Stringoptional
Vendi i botimitpublication-place

Shfaqjet e botimeve pas titullit; nëse jepen edhe 'vend' ose 'vendndodhje', ato shfaqen përpara titullit të parashtesuar me 'shkruar në'

Stringoptional
Data e publikimitpublication-date

Data e botimit kur ndryshon nga data e shkrimit të veprës; mos krijoni lidhje wiki

Stringoptional
Botuar përmesvia

Emri i njësisë ekonomike që pret kopjen origjinale të veprës, nëse ndryshon nga botuesi. Ky entitet është i angazhuar të mos ndryshojë punën. GitHub, SourceForge, CodePlex, YouTube, Vimeo, Dailymotion dhe Netflix janë shembuj të shërbimit kushtuar veprimit në emër të botuesit, por Archive.org, Wikimedia Commons dhe grc.com e kanë bërë këtë në raste të caktuara.

Example
"GitHub", which hosts "Visual Studio Code" on behalf of "Microsoft"
Stringoptional
Pa ppno-pp

Vendosni në 'y' për të shtypur 'p'. ose 'pp' shfaq me 'faqe' ose 'faqet' kur është e papërshtatshme (të tilla si 'Kopertina e përparme')

Stringoptional
identifikuesi arXivarxiv

Një identifikues për botimet elektronike arXive të punimeve shkencore

Stringoptional
ASINasin

Numri standard i identifikimit i Amazon; 10 karaktere

Stringoptional
ASIN TLDasin-tld

Domain i nivelit të lartë ASIN për faqet Amazon përveç SH.B.A.

Stringoptional
Bibcodebibcode

Kodi i Referencës Bibliografike (REFCODE); 19 karaktere

Stringoptional
biorXivbiorxiv

identifikues biorXiv; 6 shifra

Lineoptional
CiteSeerXciteseerx

Identifikuesi i CiteSeerX; gjetur pas parametrit të pyetjes 'doi ='

Lineoptional
DOIdoi

Identifikuesi dixhital i objektit; fillon me '10.'

Stringoptional
DOI data e prishurdoi-broken-date

Data kur DOI u përcaktua të prishej

Stringoptional
ISBNisbn

Numri Standard i Librit Ndërkombëtar; përdorni ISBN me 13 shifra kur është e mundur

Stringoptional
ISSNissn

Numri Serial Standard Ndërkombëtar; 8 karaktere; mund të ndahet në dy grupe me nga katër duke përdorur një vizë

Stringoptional
kodi jfmjfm

Jahrbuch über die Fortschritte der Mathematik kodi i klasifikimit

Stringoptional
JSTORjstor

Identifikuesi JSTOR

Stringoptional
LCCNlccn

Numri i Kontrollit të Bibliotekës së Kongresit

Stringoptional
MRmr

Identifikuesi i Shqyrtimeve Matematike

Stringoptional
OCLCoclc

Numri i Qendrës së Bibliotekës Kompjuterike Online

Stringoptional
OLol

Identifikuesi i hapur Bibliotekës

Stringoptional
OSTIosti

Identifikuesi i Zyrës së Informacionit Shkencor dhe Teknik

Stringoptional
PMCpmc

Numri i artikullit në Qendrën PubMed

Stringoptional
PMIDpmid

Identifikuesi Unik i PubMed

Stringoptional
RFCrfc

Kërkesa për numrin e komenteve

Stringoptional
SSRNssrn

Rrjeti i Kërkimeve të Shkencave Sociale

Stringoptional
Zblzbl

Identifikuesi i revistës MATH Zentralblatt

Stringoptional
idid

Një identifikues unik i përdorur atje ku asnjë nga ata të specializuar nuk janë të zbatueshëm

Stringoptional
Citatquote

Teksti përkatës i cituar nga burimi; shfaq të fundit, të mbyllura në thonjëza; duhet të përfshijë pikësimin përfundimtar

Stringoptional
Refref

Një identifikues spirancë; mund të bëhet shënjestër e wikilinks për referenca të plota

Stringoptional
Passhkrimipostscript

Shenjat e pikësimit përfundimtar për citimin; injorohet nëse përcaktohet 'citimi'

Default
.
Stringoptional
Kërkohet pajtimsubscription

Në vend të kësaj përdorni 'hyrjen në url'

Stringdeprecated
Kërkohet regjistrimiregistration

Në vend të kësaj përdorni 'hyrjen në url'

Stringdeprecated
Separatorseparator

Shenjat e pikësimit që përdoren për të ndarë listat e autorëve, redaktorëve, etj; një hapësirë duhet të kodifikohet si &#32; mos përdorni një yll, dy pika ose shenjë hashe

Default
.
Stringoptional
Vendos URLlay-url layurl

Lidhja URL me një përmbledhje ose rishikim jo-teknik të burimit

Stringoptional
Vendos buriminlay-source laysource

Emri i burimit të përmbledhjes; shfaq me shkronja të pjerrëta, paraprirë nga një vizatim

Stringoptional
Data e vendosjeslay-date laydate

Data e përmbledhjes; shfaq në kllapa

Stringoptional
Botimiedition

Specifikoni botimin ose rishikimin e burimit, kur është e zbatueshme. Për shembull: '2' ose '5.1'. Ajo që ju ofroni këtu është prapashtesa nga 'ed'.

Stringoptional
Niveli i hyrjes në kodin biblikbibcode-access

Nëse teksti i plotë është i disponueshëm nga ADS përmes këtij kodi biblik, shkruani 'falas'.

Stringoptional
Niveli i aksesit të DOIdoi-access

Nëse teksti i plotë lexohet falas përmes DOI, shkruani 'falas'.

Stringoptional
Niveli i hyrjes në HDLhdl-access

Nëse teksti i plotë lexohet falas përmes HDL, shtypni 'falas'.

Stringoptional
Niveli i hyrjes në Jstorjstor-access

Nëse teksti i plotë është i lirë për të lexuar në Jstor, shkruani 'falas'.

Stringoptional
Niveli i hyrjes në Bibliotekëol-access

Nëse teksti i plotë është i lirë për të lexuar në OpenLibrary, shkruani 'falas'.

Stringoptional
Niveli i hyrjes OSTIosti-access

Nëse teksti i plotë lexohet falas në OSTI, shkruani 'falas'.

Stringoptional

Shënime[Redakto nëpërmjet kodit]

This template produces COinS metadata; see COinS in Wikipedia for background information.