Stampa:Faqe të grisura

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kjo stampë është vetëm për faqet që janë rikrijuar në formë joenciklopedike ose kundër rregullave. Mos e vendosni në të gjitha faqet e grisura!

Kjo faqe në të cilën stampa është vendosur është kategorizuar automatikisht në Category:Faqe të grisura dhe të mbrojtura. Shiko edhe Wikipedia:Faqe të grisura dhe të mbrojtura.

Kjo stampë ka një vetë-referencë dhe kështu është pjesë e projektit Wikipedia më saktë se përmbajtja enciklopedike.

Administratorët: për të shtuar ketë te një faqe përdore {{faqe të grisura}}.