Stampa:Infobox Ekonomia

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Merge-arrows.svg
Ndihmoni që kjo pjesë dhe pjesa Stampa:Infobox ekonomia të bashkohen në një stampë të vetëm.
Ekonomia e {{{kujt}}}
Valuta{{{valuta}}}
Viti fiskal{{{viti}}}
Organizatat tregtare{{{organizatat}}}
Statistikat
PBB (PPP){{{bpv}}}
PBB për banor{{{për banor}}}
Inflacioni (CPI){{{inflacioni}}}
Industritë kryesore{{{industritë}}}
Të jashtme
Eksporti{{{eksportet}}}
Importet{{{importet}}}
Financat publike
Borxhi shtetërorë{{{borxhi}}}
Të ardhurat{{{ardhurat}}}
Të gjitha vlerat, përveç nëse thuhet ndryshe, janë në dollarë
{{Infobox Ekonomia
|kujt      = 
|foto      = 
|madhësia    = 
|foto-përshkrimi = 
|valuta     = 
|viti      = 
|organizatat   = 
|bpv       = 
|rritja     = 
|për banor    = 
|sektorët    = 
|inflacioni   = 
|varfëria    = 
|gini      = 
|puna      = 
|okupimet    = 
|papunësia    = 
|industritë   = 
|exportet    = 
|eksportimet   = 
|eksport-partnerët = 
|importet     = 
|importimet   = 
|import-partnerët= 
|borxhi      = 
|ardhurat     = 
|shpenzimet    = 
|ndihma      = 
|cianame     = 
}}