Stampa:Infobox libër seri/doc

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

{{Infobox book series
| emri        = 
| figura       = 
| titulli_figurës  = 
| librat       = 
| autor       = 
| redaktor      = <!-- Kur përdoret <code>| autor </code> atëherë nuk mund të përdoret redaktor, dhe anasjelltas -->
| titulli_orgj    = 
| përkthyes     = 
| ilustrator     = 
| artisti_kopertinës = 
| shteti       = 
| gjuha       = 
| disiplina     = 
| zhanri       = <!-- Kur përdoret <code>| disiplina</code> atëherë nuk mund të përdoret zhanri, dhe anasjelltas -->
| botues       = 
| publikimi     = 
| publikimi_shqip  = 
| lloji_medias    = 
| numri_librave   = 
| lista_librave   = 
| oclc        = 
| paraprirë_nga   = 
| pasuar_nga     = 
| webfaqja      =
}}

Shembull[Redakto nëpërmjet kodit]

EMRI
Cover
PËRSHKRIMI I FOTOS
 • Novela 1 (1996)
 • Novela 2 (1998)
 • Novela 3 (2000)
AutorAUTOR
Titulli origjinalTITULLI ORGJINAL
PërkthyesiPËRKËTHYESI
IlustruesiILUSTRATORI
Artisti i kopertinësARTISTI I KOPERTINËS
ShtetiSHTETI
GjuhaGJUHA
DisiplinaDISIPLINA
Shtëpia botueseBOTUES
botuar mëPUBLIKIMI
Publikuar në shqip mëPUBLIKIMI NË ANGLISHT
Lloji i mediasLLOJI I MEDIAS
Numri i libraveNUMRI I LIBRAVE (Lista e librave)
OCLCOCLC
Paraprihet ngaPARAPRIRË NGA
Pasohet ngaPASUAR NGA
Faqja e internetitWEBFAQJA
{{Infobox book series
| emri        = EMRI
| figura       = [[Skeda:Shembull.jpg|200px|Cover]]
| titulli_figurës  = PËRSHKRIMI I FOTOS
| librat       = {{plainlist|
* ''Novela 1'' (1996)
* ''Novela 2'' (1998)
* ''Novela 3'' (2000)
}}
| autor       = AUTOR
| redaktor      = <!-- Kur përdoret <code>| autor </code> atëherë nuk mund të përdoret redaktor, dhe anasjelltas -->
| titulli_orgj    = TITULLI ORGJINAL
| përkthyes     = PËRKËTHYESI
| ilustrator     = ILUSTRATORI
| artisti_kopertinës = ARTISTI I KOPERTINËS
| shteti       = SHTETI
| gjuha       = GJUHA
| disiplina     = DISIPLINA
| zhanri       = <!-- Kur përdoret <code>| disiplina</code> atëherë nuk mund të përdoret zhanri, dhe anasjelltas -->
| botues       = BOTUES
| publikimi     = PUBLIKIMI
| publikimi_shqip  = PUBLIKIMI NË ANGLISHT
| lloji_medias    = LLOJI I MEDIAS
| numri_librave   = NUMRI I LIBRAVE
| lista_librave   = LISTA E LIBRAVE
| oclc        = OCLC
| paraprirë_nga   = PARAPRIRË NGA
| pasuar_nga     = PASUAR NGA
| webfaqja      = WEBFAQJA
}}

Shiko edhe[Redakto nëpërmjet kodit]