Stampa:Infobox sëmundje

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Udhëzuesi i stampës[shiko] [redakto] [historiku] [rifresko]

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

Ky Infobox është krijuar për përdorim në klasifikimin dhe kodifikimin e artikujve të ndryshëm në fushën e mjekësisë (për sëmundje të ndryshëme ).

Sintaksa[Redakto nëpërmjet kodit]

Klasifikimi dhe burimet e jashtme

Kopjoni dhe ngjitni këtë në artikullin tuaj dhe plotësoni fushat.

{{Infobox sëmundje 
 | Emri      = 
 | Foto      = 
 | Përshkrimi   = 
 | Madhësia    = 
 | alt       = 
 | DiseasesDB   = 
 | ICD10      = 
 | ICD9      = 
 | ICDO      = 
 | OMIM      = 
 | MedlinePlus   = 
 | MalaCard    = 
 | MeSH      = 
 | GeneReviewsNBK = 
 | GeneReviewsName = 
}}

Shembull[Redakto nëpërmjet kodit]

Sindroma e fituar e mungesës së imunitetit
Klasifikimi dhe burimet e jashtme
Red Ribbon.svg
Shiriti i kuq, simbol i luftës kundër AIDS-it.
ICD-10B20 B24
ICD-9042-044
OMIM609423
DiseasesDB5938
MedlinePlus000594
eMedicineemerg/253
MeSHD000163
{{Infobox sëmundje
| Emri      = Sindroma e fituar e mungesës së imunitetit 
| Foto      = Red_Ribbon.svg
| Përshkrimi   = [[Shiriti i kuq]], simbol i luftës kundër AIDS-it.
| Madhësia    = 120
| DiseasesDB   = 5938
| ICD10      = {{ICD10|B|20 || b|20}} – {{ICD10|B|24 || b|20}}
| ICD9      = {{ICD9|042}}-{{ICD9|044}}
| ICDO      =
| OMIM      = 609423
| MedlinePlus   = 000594
| eMedicineSubj  = emerg
| eMedicineTopic = 253
| MeshID     = D000163
}}