Stampa:KUFIRL

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Ei-map.png
000 Irlanda harta.PNG
(Br. e M.)
Irlanda Ver.
Nju Ros
redaktoni hartën

Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja