Stampa:KUFKRO

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Hr-map.png
000 Kroacia harta.PNG
AUSTRIA
IT.
SLLOVENIA
H U N G A R I A
B O S N J A
dhe
H E R C E G O V I N A
SER.
MALI I ZI
ITALIA
redaktoni hartën

Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja