Stampa:KUFQIP

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Cy-map.png
000 Qiproja harta.PNG
(Br. e M.)
(Br. e M.)
redaktoni hartën

Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja