Stampa:KUFZVI

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Sz-map.gif
000 Zvicra harta.PNG
GJERMANIA
LIH.
AUSTRIA
ITALIA
FRANCA
Bazeli
redaktoni hartën

Për më tepër shiko Wikipedia:Projekti i shteteve/KUFHARTA
dhe shikoni ose regjistroni kordinantat e reja