Stampa:Stampa për njoftim dhe paralajmërim

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Documentation icon Dokumentacioni i stampës

Shënim për përdoruesit se si të përdorin mbylljen:

  • Përdore {{Stampa për njoftim dhe paralajmërim|state=collapsed}} për të treguar këtë stampë të mbyllur (fshehur).
  • Përdore {{Stampa për njoftim dhe paralajmërim|state=expanded}} për të treguar këtë stampë të hapur (pamja e plotë).
  • Përdore {{Stampa për njoftim dhe paralajmërim|state=autocollapse}} për të treguar këtë stampë të mbyllur (fshehur) vetëm nëse ka edhe ndonjë stampë tjetërtë llojit të njëjtë në faqe. (Kjo është gjendja që zakonisht shfaqen stampat.)