Stampa:WPBannerMeta/core

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
[[{{{PROJECT_LINK}}}|{{{PROJECT_NAME}}}]]
Kjo stampë është brenda fushëveprimit të [[|{{{PROJECT_NAME}}}]], një përpjekje e përbashkët për të përmirësuar artikujt e {{{PROJECT}}} në Wikipedia. Nëse doni të merrni pjesë, ju lutem vizitoni faqen e projektit, ku ju mund ti bashkoheni [[|diskutimit]] dhe të shihni listën e detyrave të hapura për tu përfunduar.