Stewie Griffin

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Stewart Gilligan "Stewie" Griffin është personazh kryesor në serialin të animuar Family Guy. Zëri i tij dublohet nga Seth MacFarlane. Stewie është fëmija e Peter Griffin dhe Lois Griffin, vëllai i Chris Griffin dhe i Meg Griffin. Stewie është shokë shumë i ngushtë i Brian. Magazina Wizard e ka vlerësuar si kundërshtari i 95-të i gjithë kohërave.