Jump to content

Surjeet Singh

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Singh Surjeet është një Fixhi indian i cili ka bërë kontribut të çmuar në zhvillimin e shah në Fixhi. Ai ishte një nga lojtarët vendas e parë shah lindur në Fixhi. Ai ka të çojë gjithashtu lëviz për të ruajtur dhe dokument Fixhi kulturës indiane dhe historisë.

sindikalist[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Ai ishte gjithashtu një sindikalist, duke mbajtur poste ekzekutive në kuadër të Bashkimit Mësuesit Fixhi 1979-1983. si vijon:

  • 1979 - Anëtar i Komitetit Ekzekutiv të - Dega Tailevu
  • 1980-1981 - Vice President - Dega Tailevu
  • 1982 - Presidenti - Dega Tailevu
  • 1983 - Anëtar i Komitetit Ekzekutiv të - Dega Nasinu