Tara Chambler

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

Tara Chambler është nje nga personazhet te The Walking Dead, (Sezoni 4 - ne vazhdim), interpretuar nga Alanna Masterson.

Eshte nje vajze e re e cila qendron e mbyllur ne apartamentin e saj se bashku me te atin david, motren Lilly dhe mbesen Meghan. Ka karakter te forte dhe eshte e afte me armet e zjarrit. Pranon ne shtepine e saj Guvernatorin me t ecilin pas vdekjes se te atit per shkak te nje kanceri largohet dhe bashkohet me nje grup te mbijetuarish te kryesuar nga Martinez ne fillim dhe nga vete Guvernatori ne fund. Aty njihet me Alisha, nje grua e cila behet dhe e dashura e saj. Terhiqet nga sulmi qe Guvernatori kryen tek burgu dhe bashkohet me Glenn ne rrugen per tek Terminus. Ne sezonin e peste pas mberritjes ne Alexandria, ben pjese ne grupin e spedicioneve ku plagoset ne koke dhe shpetohet nga kirurgu i Alexandria-s Pete Anderson dh enga kujdesi i Rosita-s. Merr pjese ne misionin per vrasjen e Shpetimtareve dhe ashtu si Glenn dhe Heath vret per here te pare nje njeri. Pas misionit niset me Heath per te gjetur ushqime per Alexandia-n ku gjen grupin e Oceanside. Plagoset qellimisht nga Dwight gjate sulmit te shpetimtareve ne Hilltop. Gjate sezonit te nente e gjejme si rojtare ne distance