Jump to content

Glenn Rhee

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Glenn Rhee i interpretur nga Steven Yeun eshte nje nga personazhet kryesore te The Walking Dead. Ben pjese tek grupi i Atlantes, para apokalipsit punonte si ndares Pizza-sh per kete arsye i njeh shume mire rruget e Atlanta-s. I shkathet, i afte ne perdorimin e armeve dhe ne luftimet trup me trup.me shume here gjendet prane rrezikut. Gjate serialit ka nje marredhenie me Maggie Greene me te cilen martohen dhe bejne nje femije. Vritet brutalisht nga Negan ne fillim ne sezonit te shtate