Ted Williams

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Ted Williams ishte një sportist i kalibrit te jashtezakonshem qe luajti bejsboll për klubin e Red SoxBoston. Ted Williams e ndërpreu karrieren për të luftuar në Luftën e dytë Boterore dhe u rikthye serish shendoshe e mire ne sport. Ted Williams ende ruan rekordin për goditesin më të mirë (400). Pas vdekjes biri i tij u zhyt ne nje beteje te forte ligjore me qellim ngrirjen dhe ruajtjen e trupit te te atit me qellim rishkrirjen e tij dhe ringjalljen ne rast se shkenca do ta lejoje ne te ardhmen.

Trupi i tij ruhët në gjendje te ngrire në New Mexico, ShBA.