Teletransportimi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Teletransportimi është teoria e lëvizjes të një njësie mikroskopike nga pozicioni fillestar në një pozicion tjetër. Më anë të matjes së levizjes që duhet të bërë në shpejtësi maksimale me shperberjen e molekulave të objektit dhe të mbeten intakte.