The Great Khali

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Khali në vitin 2008.

Dalip Singh Rana (lindur më 27 gusht 1972), i njohur më mirë me emrin e tij në ring The Great Khali, është një mundës profesionistë indianë dhe aktor. Ai aktualisht punonë në WWE.

Ai debutoi përkrah Daivarit dhe ka pasur aleanca me Ranjin Singh dhe Jinder Mahal. Ndërkohë, ai e ka shpenzuar shumicën e karrierës si një superstar i vetëm, dhe në vitin 2007, ai u bë World Heavyweight Champion.

Përpara se të fillonte karrierën e tij profesioniste, ai ka qënë një oficer policie në policinë shtetërore të Punjabit. Ai ka marrë pjesë në katër filma në Hollywood dhe në dy filma në Bollywood.