Theodor Svedberg

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Theodor Svedberg


The (Theodor) Svedberg lindi më 30 gusht të vitit 1884 në Valbo (afër Gävle) dhe vdiq më 26 shkurt të vitit 1971 në Kopparberg. Ishte një kimist suedez.