Tumba (Sharr)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Tumba (shqip: Tumba) është një majë mali e cila gjendet në jug-lindje të Kosovës. Ajo është 2,346 metres (7,697 ft) e lartë. Tumba është pjesë e një kurrizi të Maleve të Sharrit. Ajo është në pjesën veriore të Sharrit dhe kulmi apo maja e saj është mbi Liqenin e Livadhit afër Majës së Livadhit.