Tungjatjeta (gazetë)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Tungjatjeta është gazetë periodike, kulturore e historike.

Të përgjithshme[redakto | përpunoni burim]

Konceptimi i Gazetës "Tungjatjeta" ka bërë te mundur trajtimin e shumë shkrimeve të gjinive te ndryshme si : tema sociale, intervista, biseda, portrete, skica, tregime dhe poezi e vjersha si dhe boton pjesë të veprimtarisë letraro-artistike të krijuesve të ndryshëm. Gazeta punon me cilësi profesionale.

Motoja e gazetes[redakto | përpunoni burim]

Është pasqyrimi i vlerave shqiptare, vlera te fterrjoteve si edhe te gjithe krahines, vlera intelektuale, njerëzore e qytetare. Kryesisht ne këtë gazete shkruhet për njerëz qe kane dy kritere kryesore : kanë opinion se janë njerëz të mire dhe janë njerëz me arsim e kulture, apo që janë njerëz të shquar e te çmuar ne jete, ne pune e ne shoqëri.

Botuesi i gazetës që nga themelimi është Guro Zeneli.

Historiku[redakto | përpunoni burim]

Numri i parë i gazetës doli në tetor 2007

Rubrika[redakto | përpunoni burim]

Intervista, Biseda, Portrete, Skica, Krijimtari, Nenat tona, Tregime te jetuara dhe Te ndryshme.

Lidhje të jashtme[redakto | përpunoni burim]