Vello e bardhë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Vello e bardhë është një monodramë tragjike e interpretuar nga aktorja Zamira Kita.

Drama është shfaqur në Korçë dhe Tiranë gjatë vitit 2008.