Waterloo (këngë)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Waterloo ishte këngë hit e grupit suedez ABBA. Waterloo fitoi Melodifestivalen 1974 dhe prezantoi SuedinëEurovizionin 1974. Kënga Waterloo fitoi çmimin parë në edicionin e Eurovizionit 1974. Kjo këngë është shpallur si kënga më e mirë e të gjithë Eurovizionit.

Waterloo doli në shitje më 12 Mars 1974.