Jump to content

Wikipedia:Bashkëpunimi i javës/Ndihma

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Ndihma e projektit

Ky seksion është ndërtuar në mënyrë që të kthjellojë paqartësitë e përdoruesve dhe kontribuesve të projektit "Bashkëpunimi i javës".

Plotësimi i stampës {{BJ Grupi}}: shtimi i artikujve

Për të shtuar artikujt e kësaj jave mjafton të plotësosh nga një stampë për çdo grup artikujsh, si stampa në shëmbullin që vijon më poshtë. Shpjegimi:
{{BJ Grupi
|Tematika = Këtu vendos tematikën e grupit të artikujve
|Artikujt = Vendos artikujt të bashkëshoqërur në kllapa edhe me nga një lidhje me wikipeditë e huaja p.sh. artikulli             [[Shqipëria]] ([[:en:Albania|en]]) • . Artikujt ndahen nga njëri tjetri me simbolin •
|Shpjegimi = Shpjeqimi për ndërtimin e artikujve, në strukturë dhe përmbajtje
|Mbikqyrësi = Vendos ~~~ nëse do të bëhesh mbikqyrësi i këtij grupi artikujsh duke marrë përsipër përgjegjësitë
|Progresi = Shënohet progresi momental i arritur; (numri i artikujve të shkruar/numri i artikujve të grupit) p.sh. 2/5
}}