Wikipedia:Bashkëpunimi i javës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Shkurtimi: WP:BJ


Qëllimi i projektit Bashkëpunimi i javës është të rritet numri i artikujve të përkryer Qëllimi i projektit Bashkëpunimi i javës është të rritet numri i artikujve të mirë Qëllimi i projektit Bashkëpunimi i javës është të rritet numri i artikujve interesantë

Mirësevini në Projektin Bashkëpunimi i javës

Edhe ti mund të bashkëpunosh në krijimin e artikujve cilësorë
Bashkëpunimi i javës është një projekt i cili synon krijimin e sa më shumë artikujve cilësore në Wikipedian shqiptare. Pjesëmarrrja në këtë projekt është e lirë, cilido mund të marrë pjesë, madje edhe ti mund të marrësh pjesë! Çdo javë artikujt e sugjeruar ndahen në disa grupe me nga 2-3 artikuj. Çdo përdorues i regjistruar i cili do të japë kontributin në krijimin e artikujve cilësorë bëhet mbikqyrës i grupit të artikujve duke marë përsipër përgjegjësinë dhe duke pranuar rregulloren. Ky mbikqyrës është përgjegjës për ecurinë e krijimit të artikujve të këtij grupi. Mbikqyrësit futen në garë me njëri-tjetrin. Në fund të çdo jave bëhen votimet dhe kush grumbullon më tepër pikë gjatë votimeve, shpallet fitues i javës dhe nderohet moralisht me çmime. Nëse ende je i paqartë, lexo ndihmën.


Qëllimi i javës

sh·d·r

Article Collaboration and Improvement Drive.svg
Qëllimi i javës është të shkruhen dhe të rishikohen sa më shumë artikuj rreth parqeve kombëtare shqiptare. Nëse keni informacion dhe dini për pasurinë e monumenteve natyrore, gjeografinë, historinë, kulturën e tyre shkruajeni në Wikipedia. Edhe ju mund të sugjeroni artikuj.

sh·d·r

Article Collaboration and Improvement Drive.svg
Qëllimi i javës është të shkruhen dhe të rishikohen sa më shumë artikuj për kafshët që ne të gjithë i shohim në dokumentarë shkencorë apo në kopshte zoologjike. Le ta pasurojmë Wikipedia-n në shqipe për llojet e ndryshme kafshësh që i kemi në zemër natë e ditë. Edhe ju mund të sugjeroni artikuj.


Artikujt e javës

Grupet e Bashkëpunimit të javës 30 [ shih ] [ redakto ]
Tematika Artikujt Shpjegimi Mbikqyrësi Progresi
Parqet kombëtare shqiptare: Parqet kombëtare në Shqipëri (en) ● Parku Kombëtar Divjakë - Karavasta (en) ● Parku Kombëtar i Llogarasë (en) ● Parku Kombëtar i Dajtit (en) ● Parku Kombëtar Lugina e Valbonës (en) ● Parku Kombëtar i Prespës (en) ● Lumi i Gashit (en) Shtim, përkthim dhe ristrukturim informacioni

Vyolltsa (diskutimet)

Kafshët e egra : Lemuri bishtunazë (en) ● Luan deti i Kalifornisë (en) ● Shimpanzeja (en) ● Makaka jugore me bisht derri (en) ● Gjeli me lafshë të kuqe (en) ● Siamangu (en) ● Lejlek me kurorë gri (en) Përkthim i artikujve nga gjuha angleze në gjuhën shqipe

Vyolltsa (diskutimet)

Rregullorja Ndihma Diskuto Redakto


Projekte të tjera të ngjashme