Wikipedia:Faqja kryesore/A e dini se/2017/36

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Struktura kimike e Regrelor
  • ...se regrelor (foto), një ilaç i ri antiplatelet i eksperimentuar, u tërhoq gjatë një prove klinike të fazës II për shkak të rritjes së rrezikut të gjakderdhjes?
  • ... se John O'Brien kryesoi gjykatën ushtarake që u përpoq dhe liroi admiralin japonez Soemu Toyoda?