Wikipedia:Faqja kryesore/A e dini se/2018/6

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
  • ...dokumenti themelues i Zelandës së Re, Traktati i Waitangi (foto), mezi u arratis me djegie në një zjarr, u humbi për dekada dhe pastaj u gjet në një bodrum të lagësht të rëndë të ujit të dëmtuar dhe të përtypur nga brejtësit ?
  • ... se autori gjerman Natalie Grams u nis për të shkruar një mbrojtje shkencore të homeopatisë, por ndërpreu praktikën e saj homeopatike dhe shkroi një libër të quajtur Receta Hemopati ?
  • ... që katër vjet më parë sot, 2,000 pasagjerë u bllokuan në aeroportin ndërkombëtar të Zhengzhou Xinzheng gjatë një stuhie dëbore të trazuar gjatë fluturimeve të vonuara, duke shkatërruar tavolinat e kontrollit dhe sulmin ndaj stafit ?
  • ... se rrugët e autobusëve M60 dhe Q70 në New York City u përmirësuan për shkak se Aeroporti LaGuardia nuk kishte mundësi të tjera të shpejta të transitit ?